Укупно приказа странице

среда, 6. јул 2011.

Razvedena starija gospodja

 Posle drugog viskija otvorila sam mu dusu, pa cu i vama da ispricam svoje iskustvo. Ja sam razvedena i sad vec mogu reci za sebe i starija gospodja, vrlo zeljna kurca.Muz me je napustio pre dve godine, nakon jedanaest godina braka, nedavno sam saznala da ima stan u mojoj zgradi koji povremeno koristi da bi se vidjao sa drugim zenama. Seo je pored mene i obgrlio me oko ramena utesno. Jos uvek sam smrcala, dok je moje telo vapilo za njim. Gledao je u moje lepo oblikovane grudi koje samo sto nisu iskocile iz dubokog dekoltea. Butine su ga privlacile svojom preplanuloscu, buktala je u tom momentu vatra izmedju nas. Uhvatio me je za sise i poceo da ih mesi svom snagom, dok sam mu snazno masirala kurac preko pantalona. Podigao mi je haljinu i zalazio sve dublje, a tamo je gorelo kao u rerni, preko gacica napipao mi je nabreklinu venerinog brega i osetio vlagu koja je odande izlazila lepeci mu se za prste. Kleknuo je i svukao mi gacice, sela sam na kauc smakla mu gace i uzela ga za kurac. Lizala sam mu glavic jezikom drzeci ga pri korenu jednom rukom i milovala muda. Brzo je dosegao ivicu svrsavanja, nisam mogla da se suzdrzim bila sam tako zeljna dobrog kurca. Zelela sam samo da mi ga sto pre stavi, prekinula sam da ga pusim legla sam na krevet, poceo je da me ljubi, prstima rastvorio usmine i zasao u toplo okrilje picke. Sokovi su curili napolje, pocela sam da jecim od slasti, glasno. Bila sam tako dugo sama jedna matora baba zeljna dobrog kurca, da me izjebe. Bila sam tako topla i vlazna. I jedva sam cekala da mi nabije veliki kurac u moju picku, dok smo se tucali ugurala sam mu prst u anus tako snazno da je zajecao. Spojili smo usne, jezici su nam se milovali.
Svrsila sam prva, vrteci guzom i svojom dugom kosom. Krenuo je odmah zamnom, zelela sam da svrsi u mene. Ljubio mi je vrat, lice, mirisao kozu sve mi je to tako nedostajalo. Lezali smo zagrljeno dok nismo povratili dah. Ponovo je krenuo da me ljubi dok se oboje nismo napalili, krenuo je da me lize ali sam se okrenula na bok, razmakla guzove i ponudila mu cmar. Bez oklevanja mi je lizao stisnutu rupicu dok se nije opustila a zatim mi je gurnuo prst unutra. Bilo je dosta uzano, oblizao je prst i zabio mi ga do kraja, tada sam mu zatrazila da me jebe otpozadi.
Legla sam na stomak i stavila jastuk pod kukove. Doneo je vazelin i podmazao mi rupicu, pa legao preko nje odozgo. Pritisnuo me telom i namestio vrh kurca na guzni cvetic ocekujuci da se latice otvor i prime ga. Uterao mi je skoro polovinu kurca dok nisam zastenjala. Jebao me je dok mu je penis klizio podmazanim kanalom, zapinjao je, izlazio i ponovo ulazio. Bilo mi je toliko lepo da sam pocela svrsavati, a ubrzo zatim i on je poceo svrsavati po mojoj kicmi, kosi... kolonuli bez snage dugo smo  lezali.
Kada sam odlazila posmatrao je moje pohotno iako ne bas mlado telo, dobacila sam mu poljubac i nestala. Nikad mu se vise nisam javila, muza sam posle toga veoma lako prebolela postala sam prava porno baba koja uziva u carima  dobrog jebanja...

Нема коментара:

Постави коментар