Укупно приказа странице

петак, 20. мај 2011.

Incest price

Zasigurno je jedno kad su u pitanju incest price da sigurno nece naici na odobravanja od vecine ljudi. Ja kao sto sam i rekla nisam neko ko ima ima i ume da zivi sa predrasudama.
Incest moze da podrazumeva raznorazne rodbinske veze, a najcesci su incest majka sin ili mozda cak i jos poznatiji incest sestra brat. To je svakako samo delic onoga sto podrazumeva i sta sve spada u incest. Da bi se stvar podrazumevala i oznacavala da je nesto incest, to ne mora uvek biti bliska srodna veza, ima najrazlicitijih i cak i smesnih stvari koje mogu podpasti i svrstati se u kategoriju incesta. Posto ja nalazim da je to vrlo zanimljiva tema za mene i zanimljivo je posmatrati malo seks iz tog ugla, danas bih volela da posvetim i ovoj incest temi ovaj post, cisto da vidimo koliko sve varijanti i rodbinskih kombinacija mogu uopste biti u ovoj incest kategoriji.
Dakle, vec smo spomenuli dva najpoznatija incest odnosa kada sin jebe mamu sto se zaista neretko desava jer prosto to je nesto sto pali te ljude i vole da potucaju kevu i mamica voli da usreci svog sina. Sledeci je kad brat jebe sestru jer jebiga verovatno je kurva mala napaljena i zavodi ga dok ga ne dovede do potpunog ludila i dok ovaj ne poludi i nepocne da je kara da se malo smiri.
Ostale stvari koje su incest su npr. Kada neko ima seks sa ujnom ili seks sa tetkom, i tu se takodje desava verovatno slicna stvar, znaci pretpostavimo da je u pitanju neki mladic, znaci mladji momak, zgodan ili ne nije ni bitno kako on izgleda, nego sta je to sto ga nateralo da pozeli da jebe ujnu. Ujna kao ujna i nije neki rod barem ne krvni srodnik, jer ona je samo ujakova zena, ali recimo da bi mnogi zamerili i ipak je to clan porodice. ujna je sigurno neka halapljiva jebacica koja se jebe na sve strane, koja ne zna da kaze ne, pa kad je videla kako slatki mali decak izrasta u momka sa velikim muskim ramenima i kurcinom koja se ocrtava kroz trenerku ili farke, prosto ne moze da odoli i da ga nepozeli pojebati. Ona ga verovatno prvo pocne polako iz prikrajka zavoditi, pocne mu se znacajnije obracati jer izskusna kurva u pitanju, nece ona odmah da naskoci, hoce da ga prvo dobro napali da od njega stvori masinu napaljenu koja ce je dugo moci jebati i posle dok joj ne dosadi. Ona kad vidi da je on zagrizao i da je shvatio njen drugciji ton obracanja njemu, pocinje polako i da ga dodiruje kako do tad nikad nije, pa da se polako ocese o njega u prolazu, dok ovaj mali pokusava i dalje sebe da ubedi da mozda i nije istina jer ne moze da poveruje da mu se tako posrecilo da ima sansu da pojebe tako dobru picku sa iskustvom, koju kara ustvari njegov ujak. Kad vidi da ona neodustaje i da je njena poruka jasna, i on pocinje da daje svoj doprinos kako bi nadogradio sad taj novi odnos. I on se protrlja malo o nju u prolazu i tako sve dok ne pocnu da budu slobodniji i dok ga ona recimo prvi put ne uihvati za kurac. verovatnoim to bude neki znak za sva dalja desavanja.
I tako jedne veceri, za vreme nekog porodicnog skupa, ujna se pozali kako je jako boli glava i da joj je bas lose i kako bi zelela da ode kuci, a on se kao dobrotvor ponudi da je odveze i da jos kao usput obavi i svoje neke obaveze pa se vraca. I tako pocinje recimo neka incest prica u kojoj matora jebacica zeli da pojebe mlado meso i da dobije mladi kurac da se na njemu izivljava, pa makar joj to bio i  rod. Tako, oni lepo vec u kolima ne mogu da se suzdrze on je vata za nogu koja viri ispod suknje ona mu sapuce i obecava kako ce ga jebati dok ne poludi, da jedva ceka da strpa njegov veliki kurac u usta.... isl. kad dodju kod njegovog ujaka u stan jos ima dodatno skoci uzbudjenje i zbog same pomisli da rade nesto prljavo i zabranjeno, da bi ih svi osudili kad bi znali da se oni sad jebu i imaju divlji seks u ujakovom stanu.
Javite se nekoj mami da ostvarite svoje fantazije....

Нема коментара:

Постави коментар